Kyrkoval 2017 - valwebben

Vilka kandidater ställer upp?

Foto: Magnus Aronson/Ikon

Nu är grupp- och kandidatförteckningen fastställd för alla valkretsar med ordinarie handläggningstid.

Längst ned på den här sidan finns en Excel-fil som visar läget den 7 juni 2017. I rapporten visas också de valkretsar med förlängd handläggningstid som redan har blivit fastställda.

Observera att de fastställda grupp- och kandidatförteckningarna kan överklagas fram till 15 juni (ordinarie handläggningstid) respektive 15 juli (förlängd handläggningstid).

Rättningar av tex ålder, stavning av namn och andra kompletterande uppgifter kan ha skett efter att grupp- och kandidatförteckningen blivit fastställd och visas inte i denna förteckning. Dessa rättningar visas dock på valsedeln. Detsamma gäller om en kandidat har avlidit efter att grupp- och kandidatförteckningen har blivit fastställd.​

Efter den 17 juli kommer grupper och kandidater att publiceras på den externa webben på ett mer "webb-anpassat" sätt.

Johan Nilsson, Kyrkoval 2017 - valwebben
    Malin Wrigstad, Kyrkoval 2017 - valwebben