Valtidning med Verbum

I samarbete med Verbum kommer en tidning om kyrkovalet att tas fram. Tanken är att den ska kunna delas ut till hushållen i församlingen inför valet.

Tidningen är på 20 sidor, varav fyra kan fyllas med lokalt innehåll – exempelvis för att visa upp församlingens olika verksamheter och presentationer av de lokala nomineringsgrupperna. Det finns också plats för lokala inslag på omslaget.

De gemensamma sidorna innehåller förutom allmän information om kyrkovalet, hur kyrkan är organiserad och hur det går till att rösta, även reportage från olika slags verksamheter som kyrkan arrangerar – sådana verksamheter som den som deltar i valet är med och beslutar om. Det blir en påtaglig anledning att gå och rösta.

Valtidningen är ett enkelt sätt att nå ut lokalt med information om kyrkovalet till alla i församlingen eller pastoratet.

Tidningen delas ut till alla hushåll ungefär samtidigt som röstkorten landar i brevlådorna hos de som är medlemmar i Svenska kyrkan.

Det preliminära priset är 7,30 kr/tidning (inkl. moms) för produktion, tryck och distribution till alla hushåll i er församling med Svensk direktreklam. Det tillkommer en engångsavgift på ca 12 000 kr (inkl. moms) om ni väljer egen edition av tidningen.

All information om valtidningen och hur man gör en intresseanmälan finns på Verbums sida för kyrkovalet.

Jiang Millington, Valwebben
    2020-10-12