Kyrkoval 2017 - valwebben

Länk till valresultat

Foto: Johan Nilsson

För att kunna visa det lokala valresultatet, samt till valresultat i tidigare kyrkoval, finns en samling länkar att använda för lokala hemsidor.

Här under finns en excelfil att hämta som visar direktlänkar (URL) till valresultat för respektive stift eller församling. Under den första fliken visas länk (URL) till slutgiltigt resultat för årets kyrkoval. Under övriga flikar visas länk (URL) till slutgiltiga resultat för respektive år.

Preliminära resultat för alla kyrkofullmäktige visas när alla distrikt är inrapporterade. För kyrkomöte och stift så visas preliminärt resultat från och med den tidpunkt när stiftet, respektive kyrkostyrelsen, givit klartecken att resultatet kan börja visas. För stiftsfullmäktige och kyrkomötet uppdateras siffrorna allteftersom nya distrikt rapporterar in.

Den här länken visar slutgiltigt resultat för kyrkomötet:

Tidigare har vi lagt ut en lista med länkar till preliminärt resultat. Genom att ändra ordet "prel" i länken till "slutg" visas istället slutgiltigt resultat. Nedan finns en lista med uppdaterade länkar:

Filer för nedladdning
    Johan Nilsson, Svenska kyrkan Uppsala