Grafiska element

Här kan du ladda ned signalelementet för kyrkovalet i olika varianter. Du kan också hitta rätt färgnummer och ladda ned en powerpointmall. Längre fram kommer original till affischer och annonser.

Innehåll:

(klicka för att snabbt komma rätt)

Signalelementet för Kyrkovalet 2021

Signalelementet finns i två varianter, dels med texten Kyrkoval och datumet, dels i den snedställda varianten, den som vi kallar för "hajfenan".

Ladda ned signalelementen som zip-filer, en fil per språk. Varje zip-fil innehåller detta:

1. Fyra filer för tryck i format .eps, en i färg (CMYK), en i svart och en negativ samt signalelementet snedställt på vit platta.
    2. Fyra filer för webb i format .png, en i färg (RGB), en i svart och en negativ samt signalelementet snedställt på vit platta.

Här nedan finns mer information om signalelementet, du kan också ladda ned samma information om signalelementet med datum 19 sept som en pdf och information om signalelementet som pdf med datum 6-19 sept

Signalelementet är ingen logotyp

Observera att signalelementet inte ersätter vår logotyp utan ska användas tillsammans med den. På sidan 26 i Svenska kyrkans grafiska profil står lite grann om signalelement.

Signalelementet med vit platta har en fast lutning och placeras ALLTID utfallande.

Exempel på hur den lutande logotypen på vit bakgrund INTE ska användas.

Lila färg för kyrkovalet 2021

Den lila färgen är en av svenska kyrkans profilfärger. Här är färgbeteckningarna:

CMYK: 40/100/0/0

RGB: 167/22/128

HEX: #a71680

PMS: 7655C (på bestruket papper)

PMS: 2352U (på obestruket)​

Powerpointmall för kyrkovalet

En av bilderna i powerpointmallen för kyrkovalet 2021. Du kan även ladda ned den som en photoshopbild (.png) genom att klicka på bilden.

Ladda ned en powerpoint med alla sidvarianterna i den nya mallen för kyrkoval 2021 här:

Powerpoint för kyrkovalet 2021

Du hittar också mallen i den gemensamma it-plattformen GIP: Öppna Powerpoint i GIP så ser du mallen.

Jiang Millington, Valwebben
    2021-06-02