Workshops

Här hittar du beskrivningar över de workshops som man gör under utbildningsåret, men som också passar alldeles utmärkt att göra tillsammans med din ledningsgrupp eller hela arbetslaget.

Workshops

Workshop - kommunikativa möten
    Syftet är att planera ett möte - före, under och efter själva mötet. Det utgår från vilka behov människorna som kommer och hur församlingen kan möta dem - i ord och handling.
    SK18352_Planera_ett_möte_A3
    Workshop material möte
    Förmåga och lärkontrakt 1.0
    Workshopmaterial Förmåga och lärkontrakt
    Workshop - livshändelser
    Syftet är att inventera hur kommunikationen fungerar i relation till olika åldersgrupper. När möter vi dem? Vad vill de oss och vad vill vi dem? När man vet det kan man också utveckla sin kommunikation.
    Workshopmaterial Livshändelser
    Workshop Livshändelser
    Workshop - omvärldsanalys
    Syftet i Kommunikation som mission är att få underlag för en årsplanering för kommunikationen. Vad håller människor vakna om natten? Vad sker i närvärlden och hur märker man det i församlingens arbete? Genom att visa att vi ser vad som händer upplevs kommunikationen som relevant.
    Magdalena Widmark, Kommunikationsavdelningen
    2021-10-28