Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Kommunikation

  Nyhetsbrevet Gemensam kommunikation

  Nyhetsbrevet Gemensam kommunikation riktar sig till dig som jobbar med kommunikation i Svenska kyrkan. Här lyfter vi aktualiteter och sådant som är på gång inom kommunikationsområdet.

  Via Kommunikationsintranätet kan du hålla dig uppdaterad kontinuerligt. Nyhetsbrevet finns som ett stöd att sammanfatta det som publicerats här sedan sist.

  Sidan uppdateras kontinuerligt

  2022

  Nyhetsbrev 5 - 2022

  Nyhetsbrevet levererar resultatet för enkätundersökningen Fem frågor om Ukraina. Ett webbinarium ger handfasta tips på hur du kommer igång med Konfasök i praktiken. Och helgerna i maj: Kristi himmelsfärd och Pingst har uppdaterade webbsidor att puffa till. 
  Läs Gemensam kommunikation 5 - 2022 

  Nyhetsbrev 4 - 2022

  I detta brev ställer vi Fem frågor om Ukraina: vad gör din församling? Enkäten hjälper oss att få en aktuell bild av flyktingmottagandet runt om i landet. Webbshopen både rear och lanserar nytt material. Läs också det senaste om sommarkampanjen och arbetet med utvecklad digital arbetsplats.
  Läs Gemensam kommunikation 4 - 2022

  Extra nyhetsbrev om sommarkampanj 2022

  Färdigt material för kommande sommar finns nu att hämta och ladda ner. Ett bra tillfälle att uppmärksamma kulturarvet och våra kyrkor. Påminnelse också om anmälan till Digi-kom och förhandsinformation om webbleverans som förbättrar tillgängligheten.
  Läs extra nyhetsbrevet 2022

  Nyhetsbrev 3 - 2022

  Nödrop för Ukraina! En insamling har startats och Svenska kyrkan anpassar verksamheten med tanke på situationen i Europa. Bönewebben öppen för böner för fred och frid. Anmälan till Digi-kom har öppnats och över 200 är redan anmälda.
  Läs Gemensam kommunikation 3 - 2022

  Nyhetsbrev 2 - 2022

  Anmälan till digi-Kom öppnar 16 februari. Ett gediget program för kompetensutveckling erbjuds digitalt under 6-7 april. Kommer 55-åringen att återinträda i kyrkan? Livsberättelserna kan visa vägen till en lyckad kommunikation med olika åldersgrupper. Nya filmer om detta finns att se på Kommunikation som mission -sidor på intranätet.
  Läs Gemensam kommunikation 2 - 2022

  ​Nyhetsbrev 1 - 2022

  Ärkebiskopen kallar till en möte som alla kan delta i. En värld av grannar arrangeras som en digital konferens som är öppen för alla. Ursäkt till samerna framfördes i kyrkomötets avslutningsgudstjänst i Uppsala och ett bildspel från gudstjänsten finns att dela.
  Läs Gemensam kommunikation 1 - 2022 

  2021

  ​Nyhetsbrev 10 - 2021

  Årets sista brev med kommunikationsstöd för julsatsningen Välkommen i jul! På plats eller digitalt. Kommunikation som mission tar upp utmaningen att kommunicera med en stor målgrupp: singlarna. Webbshopen med material för ett coronasäkra evenemang.
  Läs Gemensam kommunikation 10 - 2021 

  Nyhetsbrev 9 - 2021

  Julsatsning Tillsammans i jul är temat i nyhetsbrevet. Annonser och affischer går nu att ladda ned. Intranätssidan för kommunikation ger också tips hur varje församling kan vara med i satsningen med liten eller stor insats. I brevet också rapport om Kyrkbussen-kommunikation.
  Läs Gemensam kommunikation 9 - 2021​

  Nyhetsbrev 8 - 2021

  Detta nummer ger kommunikationsstöd inför allhelgona. Budskapet för årets kommunikationssatsning är "Du är inte ensam i din sorg". Detta är ett komplement till kommunikationen som redan sker i församlingen och vill lyfta fram kyrkans stödjande arbete för dem som lever vidare. Insamlingar för utlandskyrkan pågår och snart startar julinsamlingen för Act Svenska kyrkan.
  Läs Gemensam kommunikation 8 - 2021

  Nyhetsbrev 7 - 2021​

  Att kommunicera med barn är en utmaning. Du har möjlighet att dela med dig av tips och bra exempel. Klimatfrågan är aktuell och Svenska kyrkan uppmärksammar frågan på olika sätt genom Act Svenska kyrkan och genom färdplan för klimatet och Skapelsetid och Pilgrim’s walk for future. Missa inte heller höstens populära miniseminarier.
  Läs Gemensam kommunikation 7 - 2021

  Extra nyhetsbrev om kyrkovalet - augusti 2021

  ​Banners, valgodis, affischer och hel del nyttiga länkar som kommunicerar kyrkovalet och kyrkovalssatsningen som startar vecka 37.
  Läs Gemensam kommunikation kyrkovalsextra​

  Nyhetsbrev 6 - 2021

  Kyrkovalet närmar sig. Material, stöd och tips för ett coronasäkert och tillgängligt kyrkoval finns i brevet. Sommaren på webben blomstrar och visar vägen till pilgrimsled.
  Läs Gemensam kommunikation 6 - 2021

  Nyhetsbrev 5 - 2021

  Webben har dukat för sommarkommunikation och tips hur man förbereder sig semesterfirare som stannar på hemmaplan. Digitala lunchseminarier fortsätter i höst och kommer att ta upp angelägna ämnen för kompentensutveckling.
  Läs Gemensam kommunikation 5 - 2021

  Nyhetsbrev 4 - 2021

  Anmälan till Digi-kom 2021 har öppnat. Den 4 maj sänds program på "stora scenen" och i mingelrummen. Sommarkyrkorna är värdefulla besöksmål för hemestrande i sommar. Genom att tagga dem i Kyrkguiden hittar besökaren till kulturarvet. 
  Läs Gemensam kommunikation 4 - 2021

  Nyhetsbrev 3 - 2021

  Intranätssidan för kommunikation för stilla veckan och påsk har öppnats. De digitala mötesplatserna - gudstjänster, samtalsgrupper, andakter - har blivit fler och fler under pandemin. I brevet samlas tips och stöd för församlingar som live-sänder eller publicerar på nätet. Datumet för de digitala kom-dagarna, Digi-kom, är den 4 maj. Intresseanmälan har öppnats!
  Läs Gemensam kommunikation 3 - 2021

  Nyhetsbrev 2 - 2021

  Fasteaktionen 2021 drar i gång. Att anordna marknad är ingen omöjlighet i pandemitider. I samarbete med Tradera kan församlingen hålla en basar på nätet. En falsk Facebook-konto har väckt många i reaktioner.  Hur man söker i Ikon, uppdaterar kalendern på webben och eller får enkla skrivregler. Allt finns att läsa i nyhetsbrevet.
  Läs gemensam kommunikation 2 - 2021

  Nyhetsbrev 1 - 2021

  Det går att livesända med mobiltelefonen, är en nyhet många väntat på. Instagram-kontot  för kulturarvet har fått över 10000 följare. Samtalen från Se människan scenen på bokmässan 2020 finns nu samlade på sidan Samtal om de stora frågorna. Fasteaktionen 2021 har startat.
  Läs Gemensam kommunikation 1 - 2021

  Skapad:2013-05-16 16:35:00

  Inom Svenska kyrkan finns det många goda exempel på nyhetsbrev som distribueras via e-post. På den här sidan kan vi tipsa varandra - både redaktionellt och användningsområden och ett urval. Tipsa gärna om du saknar något!

  Läs mer om Nyhetsbrev

  Redaktör och innehållsansvarig
  Kristiina Ruuti, Kommunikationsavdelningen
  Ansvarig för intranätet Kommunikation
  Redaktionen Kyrkokansliet, Kommunikation
  Uppdaterad
  2022-05-05
  X
  Dokumentid: 1397172- Webid: 21464 - Unitid: 2147483526