Mallar i Word och Powerpoint

Här hittar du information om Svenska kyrkans gemensamma mallar som finns att hämta i olika IT-miljöer. Du kan också beställa nya mallar eller ändra i en befintlig genom att fylla i ett formulär.

Kommunikationsavdelningen på kyrkokansliet ser över Svenska kyrkans gemensamma mallar i olika IT-miljöer. Syftet är att mallarna ska bli bättre både för användare och mottagare. I arbetet ingår att anpassa mallarna så att de blir tillgängliga för fler, exempelvis personer med synnedsättning eller funktionsvariationer.

Hittills har wordmallar i GIP samt för kyrkokansliet uppdaterats.

Om du saknar en mall eller vill ändra  i en befintlig så kan du fylla i formuläret "Uppdatera eller skapa ny wordmall" som finns i vänstermenyn. När du skickat in din beställning blir du kontaktad av en produktionsledare på kommunikationsavdelningen som hjälper dig vidare.

Bästa skälen att använda mallar

Se en film med Patrik Lidin, expeditionschef på kyrkokansliet, där han berättar varför det är bra att använda gemensamma mallar.

Margareta Furberg, Kommunikationsavdelningen
    2020-06-23