Läxa kommunikativa möten

Nu är det dags att samla ihop kunskaperna om omsätta dem i ett kommunikativt möte. Målgrupper, film, bildspråk, webb och människors behov. Ett möte som leder till flera.

I block 3 gjorde arbetslaget en workshop för att gemensamt planera ett möte - före, under och efter - utifrån dem man tänker ska komma och vilken berättelser om mötet de bär med sig hem.

Läxan blir nu att utveckla det arbete man påbörjat.

• Vilka tror man kommer - vad vet vi om dem? Vad visade workshopen livshändelser?
    • Vilka kanaler kan man använda? Hur såg filterbubblan ut? Räcker församlingens egna kanaler eller behöver man komplettera - och med vilka?
    • Vilket bildspråk fungerar i relation till de som kommer? Är det aktivt, traditionellt?
    • Vilka behov av information finns före, under och efter mötet hos dem som kommer?
    • Vad vill församlingen förmedla? Vilken berättelse ska bära mötet vidare?
    • Hur får man mötet att bli flera mötestillfällen?

Redovisning

Gör gärna en kort film som illustrerar mötet - eller redovisa inför gruppen på ett sätt som passar er och arbetslaget.

Magdalena Widmark, Kommunikationsavdelningen
    2021-05-03