Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Kommunikation

  Intranätet

  Intranätet är en kunskapsbank och ett arbetsredskap i vardagen.

  Längst ner på sidan finns en film som beskriver navigationen på intranätet. Men först kan du här läsa beskrivningar av vart du kommer när du öppnar intranätet. 

  Startsida

  Du som har inloggning kommer direkt till din startsida när du öppnar intranätet. Den är personlig och består av

  • nyheter som är viktiga för dig
  • direktlänkar som du själv väljer.

  För att nyhetsflödet, med nyheter från olika delar av organisationen, ska fungera är det viktigt att du har gått in i din profil och valt huvudsaklig arbetsplats. Läs lathunden Ändra i din intranätsprofil.

  Öka nyttan med startsidan

  På startsidan kan du lägga in egna direktlänkar, ingångar till samverkansrum, ofta besökta sidor och verktyg och så vidare. Du hittar instruktioner för att anpassa din startsida här

  Aktuelltsidan - för den som inte loggar in

  Aktuellt är startsidan för dig som saknar inloggning till intranätet. Dit kommer också du som har en inloggning, men väljer att inte logga in.

  Den som inte loggar in går miste om riktade nyheter (som visas på den personliga startsidan) och måste i stället gå till olika platser på intranätet för att aktivt hämta de nyheter som är relevanta.

  Många små intranät på det stora intranätet

  På intranätet finns gemensamma nationella sidor. Dessutom skapar församlingar, pastorat, stift och andra enheter egna intranät i det stora intranätet.

  Till de intranät som har ett innehåll för dig, går du för att söka det du behöver. Nyheterna som skapas på dessa intranät ser du enklast via din startsida. ​

  Samverkansrum

  På intranätet skapar vi samverkansrum. I ett samverkansrum kan du samarbeta i grupper och nätverk från den egna enheten eller från olika delar av organisationen. Där samlar dokument, listar uppgifter, delar kalender och skriver kommentarer.​ Läs mer i Lathundar för samverkansrum, under Webbhjälp.

  ​Hitta rätt på intranätet

  Se filmen som beskriver navigeringen på intranätet.

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Anna Yngvesson, Kommunikationsavdelningen
  Ansvarig för intranätet Kommunikation
  Redaktionen Kyrkokansliet, Kommunikation
  Uppdaterad
  2019-08-14
  X
  Dokumentid: 845703- Webid: 21464 - Unitid: 2147483526