Kommunikation om att sjunga i kör

Här hittar du material som du kan använda när du ska kommunicera om att sjunga i kör.

Kommunicera på webben

Lägg in köraktiviteter i kalendern

Lägg in era körövningar i kalendern så att de syns i kalendern på svenskakyrkan.se och i Kyrkguiden.

Om du taggar aktiviteterna med kategorin Musik och kör så hittar man dem via den gemensamma puffen och kampanjen.

Gemensam puff

Det finns en gemensam puff till sidan om att sjunga i kör på svenskakyrkan.se. Puffen heter "Sjunga i kör" och leder till den gemensamma kalendern. Använd gärna puffen på din webbplats.

Kampanj

Du kan också använda kampanjen ”Kör för alla”

Kampanjen visar alla händelse som är inlagda i den gemensamma kalendern och som är taggade med ”Musik & Kör”.

Annonser på Google

Nationell nivå ordnar annonser på Google för den gemensamma sidan om att sjunga i kör. Från den sidan kan besökaren gå vidare för att hitta en kör i sin församling.

2019-11-29