Beställ lokal logotyp

Exempel på lokala undernivåer till Svenska kyrkans logotyp.

Exempel på undernivåer till Svenska kyrkans logotyp.

Ibland behöver man lyfta fram en lokal avsändare, samtidigt som det är viktigt med ett enhetligt utseende. Därför kan du beställa en undernivå till Svenska kyrkans logotyp.

Tillägg får användas för Svenska kyrkans organisatoriska nivåer eller orter.

Läs igenom förutsättningarna

för vad som är möjligt att lägga till, innan du beställer:

> Logotypen och dess deskriptiva tillägg (pdf, 4 sidor)

Så här går det till

Fyll i formuläret här på sidan, skicka in en beställning per lokal logotyp. Beställningen är bindande.

Beställningarna skickas vidare till tillverkaren en gång i veckan. Därefter dröjer det omkring en vecka innan beställaren först får korrektur på den nya logotypen och ytterligare en vecka innan leverans av logotyppaketet till den angivna e-postadressen.

Logotypen levereras i ett flertal olika standardiserade format; till tryck, webb, word och powerpoint. I fyrfärg, inverterad och i gråskala.

Kostar det något?

För närvarande debiteras inte beställaren för de lokala logotyppaketen. Det är istället kyrkokansliet i Uppsala som står för kostnaden.

Gör din beställning

Välj ett alternativ, t.ex. församlingsnamn eller ortsnamn:

Om beställningen ska ersätta en tidigare använd undernivå:

Information för utskick av korrektur, leverans och fakturering av beställd logotyp:

Marie Malm, Kommunikationsavdelningen
    Karin Mellblom, Kommunikationsavdelningen