Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Kommunikation

  Block 1

  Hur ser det ut idag? Syftet är att få en gemensam bild av hur kommunikationen fungerar idag. Resultatet blir ett lärkontrakt; en gemensam bild av vad ni vill åstadkomma under året.

  Första blocket handlar om att få en gemensam bild av hur människor uppfattar Svenska kyrkan, om kommu­nikationens villkor och församlingens/­pastoratets kommunikation och kommunikativa förmåga. Vilka tar del av er kommunikation i dag och hur arbetar ni praktiskt?

  I slutet av blocket har ni ringat in tre priori­terade utvecklingsområden. Ni skriver ett lärkontrakt som innebär att hela arbetslaget åtar sig att arbeta aktivt och bidra till satsningen. Kontraktet löper genom projektet och ligger till grund för en handlings­plan. Block 1 slutar med en bildläxa som en för bere­delse inför block 2.

  Kommunikation som mission - symboler

  Under block 1 tar man del av Inspirationsföreläsningen.​

  Vi fördjupar oss i bildspråk

   

  Kommunikation som mission - symboler

   

  Skapad:2021-05-03 21:58:00

  I denna workshop kommer ni att prata kommunikation, dela bilder i arbetslaget om vad som är viktigt och tillsammans bestämma vad ni vill jobba med under det kommande året. Syftet är att ta fram en handlingsplan som församlingen tillsammans ska ta hand om.

  Läs mer om Spindeln - förmåga och lärkontrakt

   

   

  Kommunikation som mission - symboler

   

  Ta fram en handlingsplan för din församling

  Använd Spindeln-workshopen för att se vilka tre områden som arbetslaget är mest engagerade i. Det finns tips på innehåll i men du kan också ha identifierat åtgärder i workshopen eller ser helt andra saker att ta tag i.  

  • Skapad:2019-10-31 14:56:00

   När församlingen valt utvecklingsområden kan det vara bra att få lite tips på aktiviteter, och även titta på vad andra har gjort.

   Läs mer om Handlingsplan
   Kommunikation som mission - symboler
  • Har församlingen en församlingstidning - men inte undersökt den. Planera för att göra en, eller använd dig av insikterna från andra församlingar för att utveckla tidningen.  - jämför med andra församlingar med hjälp av Origo 
  • Fortsätt att följa utvecklingen på webben med hjälp av Google Analytics - tolka resultaten. Lyft utvecklingen på arbetsplatsträffarna och håll uppe engagemanget.
  • följ vilka som tar del av din Facebook-sida - vilka är vårens/sommarens/höstens bästa inlägg?
  • I nästa block ska vi filma med mobilen - har ni behov av utrustning som mikrofon och stativ? Ta del av Jan-Allan Stefanssons tips-sida. 
  Redaktör och innehållsansvarig
  Magdalena Widmark, Kommunikationsavdelningen
  Ansvarig för intranätet Kommunikation
  Redaktionen Kyrkokansliet, Kommunikation
  Uppdaterad
  2021-08-20
  X
  Dokumentid: 1433956- Webid: 21464 - Unitid: 2147483526