• Sprid budskapet: Agera nu för klimaträttvisa!

Genom höstens kampanj vill Act Svenska kyrkan lyfta in det globala rättviseperspektivet i klimatdebatten. Vi satsar stort för att bygga opinion inför klimattoppmötet i Glasgow i november, och där har du som kommunikatör i stift och församling en viktig roll.

Publicerad  2021-09-02 11:52 av  Anneli Ekström
    • KOM 2022 - vad tycker du är viktigt?

Nästa år är planen att kunna genomföra en fysisk konferens igen. Datumen är satta till 6-7 april och platsen är Uppsala denna gång. Projektgruppen vill gärna få in era idéer och tankar genom en enkät.

Publicerad  2021-08-30 08:50 av  Hannah Häggström
    • Anmälan öppen till höstens lunchwebbinarier

Nu kan du anmäla dig till höstens samtliga webbinarier på en gång. Första tillfället den 29 september handlar om kommunikationssatsningarna inför allhelgona, advent och jul.

Publicerad  2021-08-26 15:12 av  Hannah Häggström
    • Banners och insamling på Facebook för katastrofinsatser i Haiti

Flera katastrofer drabbar nu den redan hårt utsatta befolkningen i Haiti. Jordbävningen den 14 augusti riskerar att förorsaka tusentals dödsfall och tiotusentals skadade.

Publicerad  2021-08-17 13:06 av  Mikaela Varenius
    • Planera i församlingen för hemester 2021

Många kommer att semestra i Sverige i sommar. Se till att ladda med några intressanta programpunkter och visningar och berätta om det i alla kanaler. En relativt liten arbetsinsats kan betyda mycket. Här kommer checklistan du inte får missa.

Publicerad  2021-06-16 10:27 av  Maria Sandell
    • Webbredaktör på intranätet – ny digital utbildning

Även om ett nytt intranät är på gång, så finns det fortfarande medarbetare som behöver lära sig att publicera på det gamla.

Publicerad  2021-06-02 13:10 av  Anna Yngvesson
    • Succé för Digi-KOM

Digi-KOM fick ett genomsnittligt betyg på 4,3 utifrån en femgradig skala, vilket samtliga i projektet är mycket glada över. De som svarat på enkäten har generöst delat med sig av beröm och klok feedback inför framtida arrangemang genom de många fritextsvar som lämnats. Tack till alla deltagare och inblandade i Digi-KOM - det blev en succé!

Publicerad  2021-06-02 11:00 av  Hannah Häggström
    • Samtal om framtida KOM-dagar

Den 26 maj bjöd Camilla Sundén och Hannah Häggström in till ett samtal om framtida KOM-dagar. Några personer nappade på möjligheten och vi tackar för all fin input, förslag och utvecklingsmöjligheter som dök upp under det timmeslånga mötet.

Publicerad  2021-06-01 15:00 av  Hannah Häggström
    • Nya och reviderade sidor om dopet

På svenskakyrkan.se finns nya och omgjorda dopsidor.

Publicerad  2021-05-27 14:29 av  Anna Yngvesson
    • Tipsa om ämnen till höstens webbinarier!

I höst kör vi vidare med lunchwebbinarier på onsdagar. Målet är att släppa inbjudan höstens samtliga tillfällen i början av september. Ta chansen att ge förslag på ämnen. Tipsa även gärna om duktiga kollegor som kan berätta om något inom kommunikationsämnet.

Publicerad  2021-05-26 15:09 av  Hannah Häggström
    1 2 3 4 5  ... < >