Ett fel uppstod.

KOM 2022

Välkomna till KOM-dagarna den 6-7 april 2022. Programmet är under uppbyggnad och presenteras inom kort. Anmälan öppnar i februari. Just nu vet vi inte om det blir en helt digitalt konferens eller om det är möjligt att välkomna deltagare till Missionskyrkan i Uppsala. Beslut tas de närmaste veckorna.

Platsen för KOM-dagarna är denna gång Missionskyrkan i Uppsala. Programmet startar kl. 14 i kyrksalen den 6 april. Deltagarna är välkomna till Missionskyrkan redan på förmiddagen för att nätverka med kollegor eller till exempel besöka utställningen. Lunch denna dag ingår inte i anmälan.

Hotellrum finns reserverade på ett antal hotell runt om i Uppsala. Deltagarna anger en särskild kod vid bokning av hotellrum.

Programmet kommer att börja presenteras under december. Ramarna för det officiella programmet är start kl. 14 den 6 april och avslutning kl. 15 den 7 april.

Nyheter om KOM-dagarna

Anmälan till KOM dröjer
    Planen var att öppna anmälan till KOM-dagarna nu i januari. På grund av rådande pandemiläge är detta inte möjligt. Just nu vet vi inte om det blir en fysisk konferens på Missionskyrkan i Uppsala eller om det blir ett renodlat digitalt event istället.
    2022-01-19 11:31
    Alltid på väg - temat för KOM 2022
    Under pandemin har Svenska kyrkan "ställt om", inte "ställt in". Hur gör vi nu? Ställer vi tillbaka? Nej, årets tema är "Alltid på väg" som en uppmaning att fortsätta framåt och utveckla utifrån det vi lärt oss på resan. KOM-dagarna arrangeras den 6-7 april i Uppsala. Platsen är Missionskyrkan denna gång.
    2021-12-08 13:10
    Projektgruppen för KOM-dagarna , Kommunikation