Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Kommunikation

  Digi-KOM sänder via Teams

  Digi-KOM kommer att genomföras via teams - genom såväl live events som vanliga teamsmöten. Du kan delta i Digi-KOM oavsett om din enhet hunnit ansluta sig till Microsoft365 eller inte.

  Digi-KOM utgår från en eventsida som alla deltagare får tillgång till senast 3 maj. Från den sidan kommer det att länkas till olika programpunkter - som sker via teams live event eller vanligt teamsmöte. Detta kommer att innebära att man som deltagare förflyttas från webbsidan till teamsappen om man har den installerad. Saknar man appen är man kvar på webben men lämnar eventsidan pga att teams öppnas på webben. 

  Stora scenen - livesändning från kommakontoren

  Förmiddagens pass sker från det som kallas "stora scenen". Men det finns ingen scen. Alla framför och bakom kulisserna sitter på var för sig.

  Förmiddagen är ett live event. Du som deltagare kan ställa frågor i modererad chatt. Du kan vara anonym i chatten. I ett live event syns bara personerna som ska presentera. Deltagarna kan inte se eller höra andra som deltar i eventet. 

  Mer information om hur live event fungerar och hur du ansluter utan licens finns under Digital arbetsplats.

  Även tisdagens avslutande pass kl. 16.00 är ett live event. 

  Montrar

  De olika montrarna kommer att erbjuda korta föreläsningar och frågestunder under eftermiddagen den 4 maj (och en del även em 5 maj). Dessa föreläsningar sker som vanliga teamsmöten. Det är en och samma teamslänk till en viss monter, oavsett om du ansluter till en föreläsning i monter xx kl 14 eller kl 15. 

  Vid ett vanligt teamsmöte ser deltagarna varandra. Alla har möjlighet att ha mikrofoner och kameror igång. Chatten är inte modererad eller anonym. Viktigt att ha sin mikrofon avstängd när man ansluter till en föreläsning.

  Mer information om hur teamsmöten fungerar finns under Digital arbetsplats.

  Så här ansluter du som gäst.

  Så här ansluter du med licens.

  Mingelrum 

  Vid två olika tillfällen den fjärde maj finns det schemalagda tider för "Mingelrum". Dessa rum är Digi-KOMs försök att skapa utrymme för de samtal som kan uppstå i lunchköer, fikaraster eller under middagen på KOM-dagarna. Vissa av dessa mingelrum kommer att ha ett tema, till exempel diakoni. Andra rum saknar tema - där kan ni prata om vad ni vill. 

  Mingelrummen genomförs som vanliga teamsmöten. Klicka på länkarna under rubriken montrar om du är osäker på hur det fungerar att ansluta till ett mingelrum. 

  Skapad:2021-03-26 17:19:00

  Digi-KOM 2021 bjöd på en heldag 4 maj, där förmiddagens program sker från "stora scenen" och eftermiddagen via miniseminarier och utställningar i montrar. I pauser erbjöds också tillfällen att mingla och prata med kollegor från andra församlingar, stift och nationell nivå.

  Läs mer om Program
  Skapad:2021-04-07 10:58:00

  Montrarna utgjorde en stora delen av Digi-KOM. Där erbjöds deltagarna ett fylligt program och hade möjlighet att ta del av flera korta webbinarier båda dagarna.

  Läs mer om Montrar
  Redaktör och innehållsansvarig
  Hannah Häggström, Kommunikationsavdelningen
  Ansvarig för intranätet Kommunikation
  Redaktionen Kyrkokansliet, Kommunikation
  Uppdaterad
  2021-05-03
  X
  Dokumentid: 1538264- Webid: 21464 - Unitid: 2147483526