Ett fel uppstod.

Järfälla församlings intranät

Ny faktureringsadress!

Vi har bytt fakturaadress. Den nya fakturaadressen är:

Järfälla församling
    Fack 77800290
    750 15 UPPSALA

Även mailadressen som man kan maila in sina fakturor till (i pdf-format) har ändrats!

77800290@faktura.svenskakyrkan.se

Om ni beställer något idag och framöver så gäller den nya fakturaadressen!

Vi har skickat iväg ett brev till de leverantörer som vi har där vi informerar om den nya adressen. Ev frågor besvaras av Carolina, Yvonne eller Silvana.

Aktuellt om corona / Covid-19

Nu firar vi mässa igen! Läs mer här i Internnytt Juni.

Tveka inte - sjukskriv dig!

Stanna hemma om du har några som helst symptom, såsom feber, hosta eller lätta luftvägsbesvär. Sjukskriv dig, och kontakta 1177 om du behöver vård. Karensdagen är tills vidare slopad.

Kom tillbaka först när du varit symptomfri i två dagar.​ Så länge du är sjuk, följ Folkhälsomyndighetens och sjukvårdens instruktioner.

Om du har frågor om Corona utan att ha symptom ska du ringa det nationella informationsnumret 113 13.

En stol emellan

I församlingens lokaler sitter vi med en stols mellanrum. Det gäller både på interna möten och externt, i våra verksamheter. Riktlinjerna för vistelse i våra lokaler finns på vår externa hemsida, och uppdateras löpande.

Hur funkar intranät? ​

Här kan du läsa mer om hur intranätet det fungerar: Svenska kyrkan - Om intranätet