Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Svenska kyrkan i utlandet

  Utlandskyrkans app

  En app har tagits fram, som ska användas av församlingar i Svenska kyrkan i utlandet. Här finns information om appen och hur ni som utlandsförsamling kan komma igång med den.

   

  Genom appen kan församlingar och verksamheter i utlandskyrkan hålla kontakt med personer med svensktalande identitet som bor eller reser i landet.

  Bakgrund

  Med en plattform i form av en app, kan församlingen erbjuda möten på ett sätt som svarar mot framtida förutsättningar. Mobilapplikationen har utveckats av det Londonbaserade företaget Consult My App (CMA) och deras partner Degree53, som finns i Manchester.

  Appens innehåll

  I appen finns nyheter och evenemang från den lokala församlingen, samt möjligheter att komma i kontakt med en präst. Det går också att via appen ge en gåva via Paypal. Möjlighet finns också för församlingen att via appen sända gudstjänster, dela blogginlägg, livestreams och podcast.

  Ladda ner appen

  Appen är tillgänglig för både Iphone och Android. Den laddas ner gratis via din mobil, från Apple eller Google play. Ladda ner appen Google play 

  Så här gör ni för att komma igång

  För att få hjälp att komma igång med appen, kontakta kyrkokansliets avdelning Svenska kyrkan i utlandet via mejl på svenskakyrkaniutlandet@svenskakyrkan.se. Då får nu guidning till att bli tillagda samt även en manual om hur ni uppdaterar innehållet i den.

   

   

  Redaktör
  Susanne Gorne, Kommunikationsavdelningen
  Innehållsansvarig
  Henrik Bodin, Svenska kyrkan i utlandet internt
  Uppdaterad
  2021-06-18
  X
  Dokumentid: 1549279- Webid: 1329903 - Unitid: 2147483092