Webbplats

Utlandsförsamlingen har en webbplats. Här hittar du information om hur du lägger in text, bild och annat på er webbplats.

Här kan du ta del av en kurs i tre steg, som hjälper dig att sköta församlingens webbplats.

Steg 1

Fokus på hur du ska tänka kring din webbplats, gällande t ex målgrupp och skrivsätt. Här får du lära dig hur du bygger webbsidor som är anpassade för din målgrupp samt hur du kan använda färdigt material som är gemensamt för alla redaktörer.

Grundkurs i webbpublicering - steg 1​

Steg 2

Fokus på praktiskt arbete med webben. Här får du lära dig hur du kommer igång med att publicera. Du hittar olika funktioner på webbplatsen som exempelvis att lägga in text, bilder och faktarutor.

Grundkurs i webbpublicering: steg 2

Steg 3

Fokus på hur du rpioriterar på din webbplats. Steg 3 handlar om att välja ut det viktigaste innehållet för din utlandsförsamlings webbplats, bland annat om hur man kan be om gåvor och medlemsavgifter.​

Grundkurs i webbpublicering steg 3

Så här sköter du församlingens webbplats

Här kan du se en film med Sofia Ekman, webbredaktör, som ger en kort grundkurs i hur du sköter församlingens webb med hjälp av verktyget Content studio.

2020-11-18