Mötesplatser, konferenser och utbildning

Från Mötesplats, där många som arbetar inom Svenska kyrkan i utlandet kan träffas. Foto: Magnus Aronson/Ikon

Här hittar du information om träffar för dig som är intresserad av utlandskyrkans verksamhet.

Vi ser att det är viktigt att det finns mötesplatser där de som stöttar utlandskyrkan får mötas. Det blir ett sätt att inspireras, utvecklas och dela utmaningar med varandra.

Kommande träffar

Skapad:2019-02-13 14:17:00

Varmt välkommen till Svenska kyrkan i utlandets Mötesplats 2021. Konferensen vänder sig till dig som arbetar inom utlandskyrkan, som är ombud, veteran eller på annat sätt är intresserad.

Läs mer om Mötesplats 2021

Tidigare träffar

Digitala träffar med utlandsförsamlingar

Under 2020 och 2021 genomfördes ett antal digitala träffar med utlandsförsamlingarna. Du kan se dem i efterhand.

Se de digitala träffarna

Utlandskyrkans dag november 2020

Här kan du se inspelningrna från utlandskyrkans dag

Digital konferens om utlandskyrkans framtid

Den 24-27 september 2020 hölls en digital konferens med ett antal inbjudna. Du kan se föreläsningarna i efterhand.

Här kan du se inspleningarna från den digitala konferensen i september 2020

Utlandskyrkans dag augusti 2020

Den 29 augusti anordnades utlandskyrkans dag. Den hölls digitalt och några av föreläsningarna går att titta på i efterhand..

Här kan du se inspleningarna från utlandskyrkans dag