Retreat på Österåsens hälsohem

Under denna personligt vägledda retreat drar du dig tillbaka från din vardagsmiljö till dagar i tystnad.

Retreaten har inte något speciellt tema. Att få landa i sig själv med utrymme för det som oroar och gläder och bli medveten om sin längtan och sina behov är fullt tillräckligt.

Grunden för en personligt vägledd retreat är din egen tid för bön och reflektion, vila och rekreation samt ett dagligt möte med en andlig vägledare.

Du intar måltiderna gemensamt med de andra deltagarna, ofta under musik samt firar daglig mässa.

Plats: Österåsens hälsohem, Sollefteå

Tid: Torsdag 11 november, eftermiddag - Söndag 14 november, efter lunch då tystnaden bryts.

Målgrupp: Anställda, förtroendevalda och ideella i Härnösands stift

Kostnad: 1 500 kronor vilket inkluderar helpension med boende i enkelrum.

OBS! Om avgiften ska faktureras behöver faktureringsuppgifter lämnas i förhand till frida.hagglund@svenskakyrkan.se eller vid incheckningen på Österåsens hälsohem, har man inte fakturauppgifterna klara måste man betala där och då.
    Det tillkommer 50 kr i faktureringsavgift.​

Tidigare har man kunnat söka retreatbidrag till retreaten på Österåsen men från och med i år (2021) är bidraget inkluderat i kostnaden.
    Observera att man endast får ett retreatbidrag per år och väljer du att delta denna helg är ditt bidrag för 2021 förbrukat.

OBS! Från och med i år (2021) är det en intresseanmälan man skickar in och den görs till Härnösands stift och EJ till Österåsens hälsohem

Intresseanmälan sker uppe till högra hörnet på denna sida och öppnar i mitten på februari.

Sista anmälningsdag är 18 april.

Personer som ej tidigare deltagit vid retreaten har förtur.

I maj kommer du som anmält intresse få veta om du fått plats eller ej.

För mer information om Österåsens hälsohem se deras hemsida, www.osterasen.com

Härnösands stift behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR).
    Läs mer på www.svenskakyrkan.se/harnosandsstift/dataskyddsforordningen---gdpr

Frida Hägglund, Stiftskansliet