Prova-på-kurs till kyrkomusikeryrket 2021

Foto: Alex Giacomini, Ikon

18 år eller äldre? Intresserad av sång och musik, samt spelar något instrument? Nybörjare eller spelat ett tag? Då är du välkommen att söka till denna prova-på-kurs!

3-5 september, start fredag kl 12 med lunch och avslutar söndag kl 15 med fika.

Sundsvall

Målgrupp
    Musikaliskt intresserade över 18 år - nybörjare eller som brukar spela ibland i kyrkan men inte har behörighet

Innehåll
    **Exempelvis pianospel, orgelspel, dirigering/körledning, sång, svenska kyrkans tro och liv mm.
    **Undervisning anpassas efter nivå.
    **Kursen är en del i stiftets rekryteringsarbete för att stärka kyrkomusiken som kompetensområde genom att bidra med kunskap samt uppmuntra till utbildning.
    **Syftet är även att rusta vikarier och ideella till att kunna bidra musikaliskt i kyrkans verksamheter.

Kostnad: 800 kr för kurs och mat. Sök gärna bidrag hos din församling.

Obs ingår ej logi.
    Logi står du kostnaden själv och bokar även själv.

Är bindande och stänger den 11 juni.

Kursen arrangeras av Härnösands stift i samarbete med Mellansels folkhögskola och Sensus

Yvonne Landström, Stiftskansliet
    2021-01-25