Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Härnösands stift

  Ideellt arbete

  Härnösands stift är en av huvudmännen bakom Ideellt forum, ett nätverk som syftar till att främja delaktighet och engagemang och där målsättningen är att synliggöra församlingens medlemmar som bärare av kyrkans uppdrag.

  Man trivs där man behövs, att få vara med delaktig tillsammans med andra är välgörande, men på vilket sätt låter vi ideella komma till tals och påverka församlingslivet?

  Kurser som Ideellt Forum ger:

  • Att leda ideella medarbetare (11 dagar på Strömbäcks folkhögskola). Detta är en processutbildning som mynnar ut i en förankrad utvecklingsplan för arbetet med idealitet och församlingsliv. Denna kurs ska man vara minst två från en församling som går. http://www.ideelltforum.se/Utbildning-och-utveckling/Att-leda-ideella-medarbetare/
  • Ideellt forums arbetslagsutbildning (tre halvdagar). En processutbildning för hela arbetslaget, där de som gått ”Att leda ideella medarbetare” får hjälp att förankra utvecklingsplanen och fördjupa tänket i sitt arbetslag.
  • Ideellt forums kyrkoherdeutbildning (tre dagar). Kursen syftar till att ge kyrkoherden stöd i frågor om ledarskapets roll för att utveckla det ideella arbetet. http://www.ideelltforum.se/Utbildning-och-utveckling/Ledaren-ar-halva-laget/

  ​​

  Skapad:2018-04-18 09:41:00

  Syftet med livsresorna är att ge fördjupade perspektiv inom områdena gudstjänst, undervisning, diakoni och mission. På alla resor kommer det ideella engagemanget och delaktigheten stå i fokus och det kommer vara många tillfällen till samtal om tro.

  Läs mer om Livsresa för ideella 2022
  Redaktör
  Maria Eddebo Persson, Stiftskansliet
  Innehållsansvarig
  05259b68-4419-46b9-9fb6-f9e267bee3c0,
  Ansvarig för intranätet Härnösands stift
  Maria Eddebo Persson, Stiftskansliet
  Uppdaterad
  2022-02-23
  X
  Dokumentid: 770063- Webid: 29147 - Unitid: 11