Foto: IKON

Framtidsfredag

Välkommen att vara med i Framtidsfredag – en hoppfylld spin-off på Fridays for Future! Framtidsfredag vill vara ett sammanhang för öppna, utvecklande samtal och lärande för ett mer hållbart samhälle.

Välkommen att vara med i Framtidsfredag – en hoppfylld spin-off på Fridays for Future! Framtidsfredag vill vara ett sammanhang för öppna, utvecklande samtal och lärande, och önskar bidra till att vi hittar mer hållbara vägar mot framtiden. Varje tillfälle börjar med ett kort föredrag på ett särskilt tema inom hållbarhetsområdet, som vi sedan samtalar och reflekterar kring. Framtidsfredag är ett digitalt forum för öppna samtal och arrangeras tillsammans med studieförbundet Sensus. För frågor och mer information kontakta Frida Gårdmo, klimathandläggare på Linköpings stift.

Framtidsfredag hösten 2023

Tiden är alltid en fredag 08:30-09:30.

9 september: Skapelsetid
16 september: Nudga för hållbart resande
23 september: Mat och klimat​
30 september: Fairtrade/Rättvis handel
7 oktober: Hållbar kyrkogårdsförvaltning
14 oktober: Lökplantering och biologisk mångfald
21 oktober: Syföreningarnas återkomst
28 oktober: Pilgrimsmat
11 november: Hållbara blomsterarrangemang
18 november: Miljödiplomering, färdplan, åtgärder - så funkar det!
25 november: Prata klimat med barn och unga
2 december: Renovera hållbart