Våga vara viktig

Foto: Unsplash

Att bli tagen i anspråk med en uppgift gör både att en växer som människa och att en lättare blir en del av ett sammanhang. Våga vara viktig är Svenska Kyrkans Ungas inspirationsdag för dig som är ung och aktiv i en församling. Lör 24 apr 2021, Uddevalla

Detta är en dag för alla som vill finnas med i församlingens verksamheter och oavsett vilken uppgift en har får vi se att vi tillsammans är många.

Under dagen har vi en gemensam föreläsning och flera korta seminarium som utmanar och stärker oss som unga i vår uppgift som aktiva i församlingens liv och gemenskap. Vi vill att alla ska känna sig viktiga och påfyllda av inspiration och kanske har vi fått en ny vän eller två?

150kr
    Lunch och fika ingår.

Lördag 24 april 2021,​ ​​Bäve församlingshem, Uddevalla (OBS! Ändrat datum!)
    Anmäl dig här senast den 11 april 2021

Cecilia Cedergren

Stiftskonsulent för Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift. Handläggare för ungresurs.nu (Ett volontärår inom Svenska kyrkan)

Cecilia Cedergren, Gbg stiftskansli