Utbildningar för unga

Foto: Unsplash

Att bli tagen i anspråk med en uppgift gör både att en växer som människa och att en lättare blir en del av ett sammanhang. Vi vill stötta unga människor som söker en plats i sin församling. Ett av våra viktigaste områden är våra utbildningar för unga. 8-10 januari 2021, digitalt och 26-28 mars 2021, Åh stiftsgård

Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift arbetar för att stötta unga människor som letar efter sin plats i församlingen. I många församlingar är de unga ledarna en stor del av ungdomsarbetet. Idag går även fler och fler in i andra uppgifter än som just ledare i församlingen och för att möta det behovet har vi fyra olika inriktningar på våra utbildningar: Ung Ledare, Ledarutbildning 17+, Ung Musiker och Ung Ideell.

Vi tycker att det är viktigt att utbildningarna är knutna till kursdeltagarnas hemförsamlingar. Detta innebär att varje församling som har deltagare på kurserna också skall ha handledare som stöttar och vägleder deltagare under utbildningens gång. Utbildningarna kommer också att ha tydlig koppling till församlingens gudstjänst. Kursen löper under två kurshelger och deltagarna förväntas genomföra och delta under båda dessa.

Bli medlem: Här kan du enkelt och kostnadsfritt bli medlem i Svenska kyrkan Unga!

850 kr för icke medlemmar
    600 kr för medlemmar
    500 kr för medlem i aktiv lokalavdelning

Två kurshelger inkl. golvlogi och kost.

2100 kr för icke medlemmar
    1800 kr för medlemmar
    1600 kr för medlem i aktiv lokalavdelning

Två kurshelger inkl. logi i rum och kost.

8-10 januari och 26-28 mars 2021,​ ​​digitalt och Åh stiftsgård max 40 deltagare
    Anmäl dig här senast den 11 december 2020

Kontakta mig gärna!​

Cecilia Cedergren