Stiftsgrupper

Foto: Gettyimages

Stiftsgrupper för blivande kyrkoarbetare.Stiftsgruppen är till för dig som i framtiden vill göra tjänst i vår kyrka i Göteborgs stift.

Där träffar du dina blivande kollegor och genom stiftsgruppen får du en naturlig kontakt med Göteborgs stift.

Det finns en stiftsgrupp i Göteborg. Stiftsadjunkten kommer på besök cirka en gång per termin och biskopen en gång per år. Det förutsätts att du under utbildningen deltar i stiftsgruppen och åtminstone under någon period av studietiden tar ett mer aktivt ansvar för stiftsgruppens verksamhet.

Göteborgs Stiftsgrupp i Göteborg

Samlas 4-5 gånger per termin på Kungsgatan 45 i Evangeliska brödraförsamlingens lokaler.

Kontaktperson: Joacim Dahlberg, Joacim.dahlberg@gmail.com tel. 0760-003947 eller Ninnie Alstersjö, ninnie.alstersjo@gmail.com, tel 0736-519677

Stiftsgruppskaplaner: Christopher Asker, Oscar Fredriks församling
    Andreas Bexell, Onsala församling

Göteborgs stiftsgrupp finns som facebookgrupp. Gå gärna med och få information om våra träffar m.m

Jenny Rogestedt

Ansvarar för rekrytering av präster i Göteborgs stift, utbildning, handledning, kontakt.

Jenny Rogestedt, Gbg stiftskansli
    Malin Careborg, Gbg stiftskansli