Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Göteborgs stift

  Kontakt Hållbarhetsteamet

  Foto: Thinkstock

  Svenska kyrkan vill stimulera till samtal och praktisk handling för miljön och ett hållbart samhälle; ett samhälle som är ekologiskt hållbart och bygger på förnyelsebara resurser, som är ekonomiskt hållbart och rättvist fördelar jordens tillgångar, som är socialt hållbart och ger alla människor möjlighet till ett gott liv.

  Göteborgs stift erbjuder bl.a. kurser, inspirations- och nätverksträffar, med inriktning på hållbar utveckling.
  Vill du komma i kontakt med någon av oss som arbetar med hållbarhetsfrågor så är du varmt välkommen att höra av dig. Våra kontaktuppgifter finner du här nedanför.

  Christina Bernérus

  Hållbarhetssamordnare, stiftskonsulent som på olika sätt arbetar med att främja och utveckla stiftets och församlingarnas/pastoratens arbete med Kyrkornas miljödiplomering för en hållbar utveckling. Detta resulterar bl.a. i olika typer av kurser, nätverksträffar och workshops. I uppdraget ligger även stöd till arbetet med Fairtrade och Kyrka för Fairtrade. Som hållbarhetssamordnare samverkar jag även med många andra kollegor inom såväl Fastighets- och kulturarvsenheten som övriga enheter. I mitt uppdrag ligger även att samordna stiftskansliets eget miljö- och hållbarhetsarbete.

  031-771 30 22

  Christoffer Askerlund

  031-771 29 96

   

  Malin Skogqvist

  Redaktör och innehållsansvarig
  Christina Bernérus, Gbg stiftskansli
  Ansvarig för intranätet Göteborgs stift
  Theresa Montebelli, Gbg stiftskansli
  Uppdaterad
  2018-02-15
  X
  Dokumentid: 1375643- Webid: 21093 - Unitid: 9