Kompetensutveckling HR och lön

Utbildningar inom GAS HR och Lön utvecklas och tillhandahålls centralt av Nationell nivå som en del av administrativ samverkan. Nationell nivå erbjuder kurser för löneadministratörer, lönecontrollers samt den lokala enhetens medarbetare.

Utbildning GAS

GAS e-utbildningar

Utbildningar arbetsrätt och lön

Arbetsledare i Svenska kyrkan
    Välkommen att delta i grundläggande chefs- och ledarskapsutbildningen Arbetsledare i Svenska kyrkan! Utbildningen ger dig som deltagare ett antal grundläggande chefsverktyg och även möjlighet att arbeta med ditt ledarskap i din egen konkreta arbetssituation. Tre tillfällen mars – november 2021
    Dialogträffar om servicebyråtjänsterna
    Genom god samverkan fortsätter vi att tillsammans utveckla servicebyråtjänster och stödfunktioner lokalt i församlingar och pastorat. Målgrupp är kyrkoherdar och administrativa ansvariga i församlingar och pastorat som tar del av servicebyråtjänster. Tis 23 februari Halland, ons 24 februari Uddevalla, tor 25 februari 2021 Göteborg.

Carina Johansson, Gbg stiftskansli
    Paula Towfik, Gbg stiftskansli