Kick-off / På lika villkor

Foto: Magnus Aronsson /Ikon

Många röster många rum. Under två dagar i augusti 2022 kraftsamlar Göteborgs, Karlstads och Skara stift, Svenska Kyrkans Unga och Sensus studieförbund fortsatt för kompetenstillskott, fördjupning, reflektion och delande kring lärande och undervisning och alla barns och ungas möjligheter att vara delaktiga i kyrkan på sina och lika villkor oavsett fysiska, psykiska och intellektuella funktionsvariationer/funktionsnedsättningar. 24-25 aug 2022, Göteborg

Dessa två dagar krokar tag i konferensen ”Berättelsernas livskraft” som vi genomförde 2020. Nu vill vi hylla, fira och lovsjunga flera olika röster, den fantastiska mångfalden och ge plats åt många röster många rum. Det kommer vara många spännande föreläsningar och seminarier som tillsammans inspirerar oss att berätta vidare.

Liksom två år tillbaka är numera ”Kick-off” och ”På lika villkor” integrerade till en och samma konferens för att vara ett synligt tecken på visionen om en kyrka där alla ryms.

Planeringen är i full gång och efter hand kommer denna sida att fyllas på med information, program och medverkande. Reservera redan nu dagarna i din almanacka.

1000 kr
    Fika och lunch ingår. Logi, resor och övrig mat ordnar och bekostar varje deltagare själv.

24–25 augusti 2022, Göteborgs stift
    Anmäl dig här senast den 2 maj 2022 (anmälan öppnar 2 mars 2022)

Kontakta oss gärna!

Beata Åhrman Ekh