Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Göteborgs stift

  Ideellt engagemang

  Foto: Ikon

  Tillsammans är alla bärare av kyrkans gemensamma uppdrag i världen. Göteborgs stift vill främja idealitet och medlemsengagemang i det lokala församlingslivet.

  Värdet i ideellt engagemang skapas inte bara av att människor frivilligt ger av sin tid till en organisation. Den som engagerar sig får också mycket tillbaka, till exempel social gemenskap och utlopp för sina intressen. I Göteborgs stift vill vi främja idealitet och medlemsengagemang i det lokala församlingslivet och på stiftskansliet finns medarbetare som samordnar ideella satsningar. 

   

  Foto: Johannes Frandsen/IKON

  Skapad:2019-10-02 23:18:00

  ”För den som vill göra en ideell insats i Svenska kyrkan ska det vara lätt att hitta sin uppgift.” Det är ett av huvudmålen för utvecklingen av det ideella medarbetarskapet i Svenska kyrkan.

  Läs mer om Främja ideellt medarbetarskap i församlingen

  Foto: Ikon

  Skapad:2017-11-07 15:44:00

  En kyrka som präglas av mångas delaktighet och engagemang är en kyrka som har framtiden för sig. Göteborgs stift vill på olika sätt främja delaktighet och engagemang i det lokala församlingslivet.

  Läs mer om Om ideellt engagemang


  Unga som skrattar

  Unga som skrattar Foto: Alex och Martin/Ikon

  Skapad:2021-02-26 14:58:00

  Efter drygt 20 år är det dags att följa upp studien Av fri vilja – på fri tid. Syftet med denna studie är att belysa ideellt engagemang inom Svenska kyrkans barn- och ungdomsverksamhet, men också hur anställda ser på detta.

  Läs mer om Av fri vilja på fri tid på 2020-talet

   

  Redaktör och innehållsansvarig
  Carina Frykman, Gbg stiftskansli
  Ansvarig för intranätet Göteborgs stift
  Malin Careborg, Gbg stiftskansli
  Uppdaterad
  2021-03-09
  X
  Dokumentid: 754333- Webid: 21093 - Unitid: 9