Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Göteborgs stift

  Grupphandledning alla anställda

  Grupphandledning vill stödja din kompetensutveckling utifrån de behov du själv formulerar. Tillsammans ser och hör vi mer, i samspel med varandra skapas vår identitet. Genom grupprocessen erbjuds var och en att vidga och fördjupa sin uppmärksamhet och reflektion kring den egna personen i yrkesroll och yrkesuppgift. Att gå i grupphandledning kan vara stressreducerande, inspirerande, utvecklande och stödjande. Ges på förfrågan.

  Göteborgs stift erbjuder grupphandledning till reducerad kostnad. En grupp träffas mellan 30-40 handledningstimmar per år (en handledningstimme är 45 min) med en handledare antingen på stiftskansliet eller annan plats. Ofta blir det mellan 2-4 timmar ca en gång per månad. Är du anställd i Göteborgs stift och funderar på att gå i grupphandledning är du välkommen att ta kontakt med stiftssamordnaren för grupphandledning, Greger Carlsson. Det gör du enklast via mail.

  EFTER kontakt med stiftssamordnaren för grupphandledning, och bekräftelse om vilken grupp du ska börja i, är du anmäld. Du förbinder dig att deltaga under två terminer och din arbetsgivare kommer att debiteras 5000 kr. Fortsätter du sedan en eller flera terminer kostar det 2500 kr per termin.

  OBS! Om du är chef eller arbetsledare se under ämnet Ledarskap, Arbetshandledning för kyrkoherdar eller arbetsledare i Göteborgs stift

   

  5000 kr
  Grupphandledning nya deltagare. Avser två terminer.

  2500 kr
  Grupphandledning deltagare som fortsätter. Terminsavgift.

   

  Vill du veta mer?
  Kontakta mig gärna!

   

  Greger Carlsson

  Stiftsdiakon rekrytering

  031-771 30 27

  Redaktör och innehållsansvarig
  Susanne Godborg, Gbg stiftskansli
  Ansvarig för intranätet Göteborgs stift
  Theresa Montebelli, Gbg stiftskansli
  Uppdaterad
  2020-06-04
  X
  Dokumentid: 1375471- Webid: 21093 - Unitid: 9