Förtroendevald

Foto: Thinkstock

Att få uppdraget att vara förtroendevald i Svenska kyrkans är ofta spännande! Blandade känslor av nyfikenhet och glädje - men kanske också oro. Då är det gott att veta att man inte står ensam, utan att Gud finns där för oss.

Vi som arbetar på Göteborgs stiftskansli ser fram emot en spännande mandatperiod och ett gott sammarbete. Vårt uppdrag är att vara stöd och till inspiration för dig i ditt uppdrag och i vårt gemensamma uppdrag att bära Svenska kyrkan.

Skapad:2017-10-24 09:04:00

Som stiftskansli är vi måna om att de utbildningar och det stöd vi erbjuder är relevanta och att varje kyrkoråd kan få stöd i de uppgifter som efterfrågas. Verktyget har tagits fram för att underlätta för varje kyrkoråd att kartlägga sin kompetens och sitt eget kompetensbehov.

Läs mer om Kompetenskartläggningsverktyg
Lars Björksell, Gbg stiftskansli