Dialogträffar om servicebyråtjänster/Flyttade

Foto: Gettyimages

Genom god samverkan fortsätter vi att tillsammans utveckla servicebyråtjänster och stödfunktioner lokalt i församlingar och pastorat. Målgrupp är kyrkoherdar och administrativa ansvariga i församlingar och pastorat som tar del av servicebyråtjänster. Träffarna är flyttade till våren 2021.

Syftet är att i dialog ta ytterligare steg för att minska sårbarhet, förbättra kvalitet och effektivitet för att frigöra resurser till den grundläggande uppgiften. Dagen bygger på identifierade behov och önskemål som framkommit i olika sammanhang och som hjälper oss att nå vårt syfte. (Max två deltagare per pastorat/församling.)

Kostnadsfritt
    Fika och lunch ingår.

Träffarna är flyttade till våren 2021. Information om tid och plats kommer inom kort.

Catarina Thedin Jonsson

Catarina Thedin, Gbg stiftskansli