Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Göteborgs stift

  Arbetslagsprocess om idealitet

  Foto: Gettyimages

  Ideellt forums arbetslagsutbildning (ALU) om idealitet, identitet och medarbetarskap är en processutbildning på tre halvdagar som riktar sig till lokala församlingar som vill utveckla möjligheterna för församlingsbor/medlemmar att engagera sig ideellt i församlingen. Ges på förfrågan.

  En viktig utgångspunkt är grundsynen att alla medlemmar tillsammans är bärare av kyrkans uppdrag och att det därför är viktigt att skapa förutsättningar som gör det enkelt att finna sitt uppdrag för den som vill engagera sig ideellt.

  Syftet med utbildningen är att rusta församlingens anställda och förtroendevalda medarbetare att synliggöra, möjliggöra och utveckla möjligheter till ideellt engagemang i församlingen. I Ideellt forums arbetslagsutbildning deltar hela anställdas arbetslag och vi ser gärna också att förtroendevalda ges möjlighet att ta del i processen.

  Utbildningen fungerar utmärkt tillsammans med vår lite mer omfattande utbildning Att vara kyrka – en processutbildning om idealitet, identitet och medarbetarskap eftersom de som utbildas där till samordnare för ideella då ges möjlighet att arbeta i ett sammanhang som har en bred förståelse för vad samordnarrollen innebär.

   

  Kostnadsfritt

  Ges på förfrågan.

  Vill du veta mer?
  Kontakta oss gärna!​​

  Ylva Bodell

  Fokus inom idealitet, retreat samt samordning av kompetensutvecklingsinsatser.

  031-771 30 14

  Carina Frykman

  Stiftskonsulent för ideellt engagemang och medarbetarskap, Pilgrimssamordnare.

  031-771 30 26

  Redaktör och innehållsansvarig
  Ylva Bodell, Gbg stiftskansli
  Ansvarig för intranätet Göteborgs stift
  Theresa Montebelli, Gbg stiftskansli
  Uppdaterad
  2020-04-23
  X
  Dokumentid: 1483740- Webid: 21093 - Unitid: 9