• Anställnings och uppdragsinformation

För att processen kring löneutbetalningarna ska gå så smidigt som möjligt är det viktigt att känna till och följa dessa gemensamma rutiner. Här hittar du information om vad som gäller vid nyanställning, uppdragstagare, artister och utlandsbosatta arbetstagare

Publicerad  2020-07-15 13:01 av  Carina Johansson
    • Klimatfaktabok med svar

När du tröttnat på solen eller kanske regnet vill jag tipsa om en ny läsvärd bok av Stefan Edman - Bråttom men inte kört.

Publicerad  2020-07-01 09:59 av  Christina Bernérus
    • Nyhetsbrevet tar sommaruppehåll

Nu gör Nyhetsbrevet sommaruppehåll ett par veckor. Nästa nyhetsbrev dyker upp vecka 32 igen, alltså den 4 augusti. Vi vill önska er alla en härlig sommar!

Publicerad  2020-06-29 13:12 av  Kristine Ålöv
    • Solceller och LED-belysning, webinar

Nätverksträffarna för fastighets- och kyrkogårdsmedarbetare ställer om höstens första träff till ett webinar om solceller och LED-belysning, detta p.g.a. fortsatt osäkerhet vad gäller Covid-19. Dag och tid för webinariet blir torsdag 10 september 2020 kl.10:00-12:00.

Publicerad  2020-06-29 11:00 av  Susanne Godborg
    • Har du en sommarkyrka?

Dela din sommarkyrka med andra genom appen Kyrkguiden. Tagga din kyrka med sommarkyrka och/eller pilgrimskyrka i platsadministrationen, så listas den på stiftets externwebb och i appen. Glöm inte lägga med öppettider!

Publicerad  2020-06-28 08:49 av  Maria Olsson
    • Upphovsrätt till psalmtexter vid digitala andakter

En stim-licens gör att ni får sjunga och spela valfri musik, alltså även psalmer skyddade av upphovsrätten. Men Stim-licensen gör det inte tillåtet att skriva ut texten och publicera noter, för det krävs ytterligare tillstånd av upphovspersonerna, även vid digitala gudstjänster och andakter.

Publicerad  2020-06-26 13:27 av  Maria Olsson
    • Vad gör din församling under Bokmässan?

Bokmässan blir av i digital version. Varje år berättar vi om vad som händer runtom i stiftets församlingar under Bokmässan, så även i år. Nu vill vi veta vad din församling gör för digitala arrangemang under Bokmässa-veckan. Fyll i formuläret nedan senast 20 augusti, så kommer din aktivitet med i trycksaker och webbmaterial.

Publicerad  2020-06-26 07:41 av  Maria Olsson
    • Musikbanken - appen med all världens låtar

Ibland finns det önskemål om att komplettera den levande musiken med digital, vid exempelvis kyrkliga handlingar. För att göra detta smidigare finns Musikbanken som gör det möjligt att spela digital musik i församlingar på ett lagligt sätt.

Publicerad  2020-06-25 08:00 av  Maria Olsson
    • Nytt ramavtal för tryckeri och profilprodukter

Göteborgs stift välkomnar Sandstens tryckeri AB som ny regional ramavtalsleverantör för trycksaker och profilprodukter. Sandstens anbudsförfrågan uppfyllde Göteborgs stifts krav gällande; hållbarhet, kvalité, service och pris på bästa sätt bland flera andra anbudsgivare. Vi är glada och nöjda över detta samarbete och hoppas att så många församlingar och pastorat som möjligt vill ansluta sig till detta ramavtal.

Publicerad  2020-06-22 13:52 av  Maria Olsson
    • Aktuell corona information 2020-06-18 (kl 08.00)

Information om corona-viruset för dig medarbetare i pastorat och församlingar i Göteborgs stift. Informationen uppdateras löpande.

Publicerad  2020-06-18 08:00 av  Torgny Lindén
    1 2 3 4 5 < >