Blanketter

Här hittar du GDPR samtycken för Himmelis artiklar, Ehtookellot (helgmålsringning på finska), De vackraste julsångerna 2021 samt andra sverigefinska digitala produktioner.

Foton och filmer till Himmelis artiklar

​För att vi ska kunna fotografera eller filma för Himmelis artiklar behöver Himmeli få ett samtycke från den som fotograferas eller filmas. Använd då Himmelis samtyckesblankett.

I denna blankett är samtycket för att använda materialet i Himmeli redan ifyllt. Den som fotograferas eller filmas kan även ge sitt samtycke för andra användningsområden i blanketten och man måste även ge sitt samtycke om ens namn får användas eller ej.

Påskrivna samtycken skickas per post till: Kyrkokansliet/Sverigefinskt arbete, 750 15 Uppsala eller inskannade via mejl till: kyrkokansliet.nationellaminoriteter@svenskakyrkan.se. ​

Samtyckesblankett för Ehtookellot

För att man ska kunna vara med i Ehtookellot behöver man ge sitt samtycke. Använd då samtyckesblankett för Ehtookellot.

Det är Stockholms finska församling som publicerar Ehtookellot. Därför ska man skicka sitt samtycke per post till: Finska församlingen i Stockholm, Slottsbacken 2 B-C, 111 30 Stockholm eller inskannat via mejl till: finska.forsamlingen@svenskakyrkan.se.

Denna blankett är en samtyckesblankett för lokal nivå och samtycket för att använda materialet i gudstjänstsammanhang är redan ifyllt. Den som fotograferas eller filmas måste även ge sitt samtycke till att ens namn får användas och att materialet får användas på andra nivåer i Svenska kyrkan.

Samtyckesblankett för De vackraste julsångerna 2021

För att man ska kunna vara med vid inspelning av De vackraste julsångerna, behöver man ge sitt samtycke. Det sker genom att skriva på samtyckesblankett för De vackraste julsångerna 2021.

Du som är ansvarig för samtycken vid julsångsinspelningarna:

Alla medverkande ska fylla i och skriva under två exemplar av blanketten. När du samlar in blanketterna, se till att alla valbara rutor är ifyllda och att samtycket är påskrivet i två exemplar. Därefter ska du skicka alla samtycken till nationell nivå. Vi skriver på och returnerar samtycket till den medverkande.

Samtyckesblankett för sverigefinska digitala produktioner

För att man ska kunna vara med i en digital produktion (till exempel vid inspelning av en digital andakt) behöver man ge sitt samtycke. Använd då samtyckesblankett för digitala produktioner.

I blanketten är användning av materialet i gudstjänstsammanhang redan ifylld. Den som fotograferas eller filmas kan även ge sitt samtycke för andra användningsområden i blanketten och man måste även ge sitt samtycke om ens namn får användas eller ej.

2022-05-24