Din sökning gav 0 träffar

    Ett fel uppstod.
    Dölj bild

    Digital arbetsplats

    Prioriterad inbox

    I och med att din e-post migreras till molnet får du en ny version av Outlook. En nyhet är prioriterad inbox

    Det betyder att Outlook prioriterar dina e-postmeddelanden automatiskt. 

    Foto: Skärmdump, Ikon

    Du ser detta genom att dela in dina e-postmeddelanden som prioriterade (se pilen i bilden ovan) och övriga (se pilen i bilden nedan). Om du upplevt att du inte längre får vissa meddelanden ligger de förmodligen i övrigt. 

    Foto: Skärmdump, Ikon

    I början kan det vara så att Outlook inte prioriterar so du önskar. Detta korrigerar du genom att klicka på det mejl som hamnat fel (se ett i bilden nedan)och välj "Flytta till prioriterad" eller "Flytta alltid till prioriterad" (se två i bilden nedan). 

    På detta sätt lär du Outlook vad du tycker är viktigt och vad som är mindre viktigt. 

    Foto: Skärmdump, Ikon

    Stäng av funktionen prioriterad inbox

    För att stänga av funktionen prioriterad inbox, klicka på "Visa (se ett i bilden nedan) och klicka ur "Visa prioriterad inkorg" ( se två i bilden nedan)

    Foto: Skärmdump, Ikon

    Genom att göra detta visas hela din inkorg i det samlade flödet du hade innan migreringen. Du kan alltid välja att slå på det igen om du ändrar dig. 

    Redaktör och innehållsansvarig
    Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
    Ansvarig för intranätet Digital arbetsplats
    Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
    Uppdaterad
    2020-11-26
    X
    Dokumentid: 1519607- Webid: 1395741 - Unitid: 2147483042