Din sökning gav 0 träffar

    Ett fel uppstod.
    Dölj bild

    Digital arbetsplats

    Frigör utrymme efter synkning

    När du synkroniserat så att dina filer från molnet också sparas i din dator kan datorn eller fjärrskrivbordet få brist på utrymme. Du kan frigöra utrymme men ändå nå informationen från utforskaren så länge du har internetuppkoppling.

    De vanligaste tillfällena du behöver frigöra utrymme är när du ska flytta filer till OneDrive eller Teams och när du arbetar i fjärrskrivbordet. 

    Frigör utrymme

    För att frigöra utrymme i utforskaren på datorn eller fjärrskrivbordet ska filerna i till exempel OneDrive vara synkroniserade med datorn utan bara finnas i OneDrive. Frigör utrymme genom att högerklicka på, eller hela mappen och välj frigör utrymme. 

    Filerna ligger fortfarande synliga i utforskaren och du kan nå dina filer och mappar direkt därifrån så länge du har internetuppkoppling. 

    Frigör utrymme genom att sluta synkronisera filer från ett team

    Redaktör och innehållsansvarig
    Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
    Ansvarig för intranätet Digital arbetsplats
    Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
    Uppdaterad
    2022-06-15
    X
    Dokumentid: 1587545- Webid: 1395741 - Unitid: 2147483042