Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Digital arbetsplats

  Ambassadör i Utvecklad digital arbetsplats

  Som ambassadör är du utvald från din enhet för att samla kunskap om Microsoft 365 tillsammans med andra i Svenska kyrkan. Din kunskap använder du till att vägleda och inspirera dina kollegor.

  Som ambassadör är du utvald från din enhet för att få tillgång till mer kunskap kring helheten om Microsoft 365. Du är delaktig i ambassadörsteamet där du träffar andra ambassadörer från olika enheter inom Svenska kyrkan.

  Genom att ta del av fördjupningsutbildningar och inspirationsmöten särskilt avsedda för ambassadörerna förväntas du vägleda och inspirera kollegor och medarbetare i din omgivning.

  En ambassadör ska kunna ge tips på hur appar kan användas i det lokala arbetet men också kunna ge vägledning om var kunskap på intranätet finns tillgängligt samt kunna rekommendera inspelade webbinarier och kommande webbinarier. 

  En bra ambassadör

  Det viktigaste i rollen som ambassadör är att vara nyfiken på nya arbetsverktyg och arbetssätt. Tekniken får du lära dig efterhand. 

  Du förväntas kunna prioritera tre timmar i månaden. Under de tre timmarna får du ta del av inspirerande exempel runt om i organisationen, utbildning och tips rörande våra nya verktyg. Du kan även när som helst ställa frågor till projektets ambassadörsnätverk.

  Läs mer om stöd under införandet av Microsoft 365.

  Redaktör och innehållsansvarig
  Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
  Ansvarig för intranätet Digital arbetsplats
  Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
  Uppdaterad
  2020-09-11
  X
  Dokumentid: 1507658- Webid: 1395741 - Unitid: 2147483042