Dela tro - dela liv

Satsningen på undervisning och mission

Andetag Foto: Magnus Aronson

Med Dela tro – dela liv vill Svenska kyrkan ge människor i alla åldrar möjlighet att växa och utvecklas i sin förmåga att samtala om och leva i tro.

Syftet är bland annat att kompetensutveckla och stärka medarbetare som bärare av tro. Dela tro – dela liv vill både stödja det arbete som pågår och hitta nya vägar.

Satsningen omfattar hela kyrkan och pågår till 2018. Det går inte längre att ansöka om medel, men delsatsningarna är i full gång.

Delsatsningarna hittar du här - hoppas du blir inspirerad!

Nyheter och tips

Konferens Svensk - och lika olika
Nätverket Framtiden bor hos oss ordnar konferens i Norrköping 8-9 november för medarbetare i mångkulturella och mångreligiösa miljöer.
2017-09-12 15:34
Teckenspråkiga unga på Facebook
Delsatsningen "Teckenspråkig ung i kyrkan" har en Facebooksida där du kan följa deras verksamhet och frågor.
2017-09-12 15:29
Bok Vi ska slåss mot Goliat - om att blicka framåt
Nätverket Framtiden bor hos oss samlar församlingar, distrikt och pastorat som verkar i mångreligiösa, mångkulturella stadsdelar i storstadsmiljö. De lärdomar som kom fram i deras delsatsning inom Dela tro - dela liv har samlats i en bok.
2017-09-08 14:29
Godly Play på Facebook
Vill du få inspiration till ditt arbete med barn och Bibeln? Då vill vi tipsa om Godly Play. Delsatsningen ”Make Room For Godly Play” har en Facebooksida som kan vara något för dig:
2017-09-07 10:40
Lärandefestivalen fortsätter
Här hittar du resursmaterial från Lärandefestivalen! I höst fortsätter det, med bonusdagar i Lunds och Växjö stift för alla intresserade.
2017-09-06 15:26
Testa Dansa tro - dansa liv
Den 9-11 juni 2017 arrangerades en kostnadsfri workshop kring mässan utanför Sunne i Värmland. Workshopen avslutades med att fira dansmässan ”Din ljusa skugga” på en loge under Ransätersstämman. Vill du testa?
2017-09-06 15:15