• Titta på filmen från webbinariet om konfasök

Den 17 maj hölls ett webbinarium om nya konfasök. Webbinariet spelades in och nu är inspelningen tillgänglig. Det ställdes många frågor i chatten under timmen, men alla hann inte besvaras. Samtliga frågor och svar finns sammanställda i denna nyhet.

Publicerad  2022-05-18 09:05 av  Mikaela Fläderblom
    • Bra betyg till årets Digi-KOM

Det sammanfattande betyget till årets digitala KOM-dagar blev 4,3 av 5 möjliga. Moderatorn Helga Baagøe fick toppbetyg av 75 procent vilket landade i ett genomsnitt på 4,7. Även föreläsarna fick överlag goda omdömen i enkäten. Tack till alla er som fyllt i enkäten efter Digi-KOM!

Publicerad  2022-05-04 12:00 av  Hannah Häggström
    • Kommunikation - Ukraina

I april gjorde vi en enkät riktad till kommunikatörer om kommunikation och behov av stöd i kommunikationsarbetet med anledning av Ukraina. Insiktsanalysen visar att vi inte når utanför kyrkbubblan, men också på att vi kan stärka kommunikationen med gruppen under 35 år.

Publicerad  2022-05-03 13:09 av  Magdalena Widmark
    • Webbinarium - Konfasök 2.0

Den 17 maj kl.12 är det dags för ett webbinarium om Konfasök. Du får handfasta tips på hur du kommer igång med Konfasök i praktiken. Stefan Lindqvist visar och förklarar hur flödet ser ut mellan Kyrksam och Content studio.

Publicerad  2022-05-02 08:00 av  Hannah Häggström
    • Instagramkontot @svenskakyrkan byter namn under maj 2022

I närmare 10 år har instagramkontot @svenskakyrkan vandrat runt i landet och visat på Svenska kyrkans bredd och engagemang. Nu har målsättningen att inspirera fler att använda plattformen uppnåtts och kontot får en välförtjänt vila.

Publicerad  2022-04-26 15:18 av  Ulrica Robsarve
    • Nytt innehåll på externwebben

Det finns nya webbsidor om prästens, biskopens och diakonens kläder, för intresserade läsare. För redaktörer finns en ny faktaruta om biskopens vigningslöften att dra in på en egen sida.

Publicerad  2022-04-25 12:29 av  Anna Yngvesson
    • Digi-KOM är över men eventsidan finns kvar

Missade du Digi-KOM eller vill titta på något från onsdagens sändning igen? Misströsta inte! Eventsidan är tillgänglig ett tag till och nu finns också alla föreläsningar och filmer från onsdagen att beskåda. Tipsa gärna kollegor!

Publicerad  2022-04-08 09:00 av  Mikaela Fläderblom
    • Anmälan till Digi-KOM stänger 28 mars

Vänta inte med att anmäla sig. Om en vecka stänger anmälan till årets Digi-KOM. Är kalendern fullbokad och det är svårt att hinna delta, anmäl dig ändå. Det finns material på eventsidan att ta del av både före och efter den 6-7- april. Digi-KOM kostar inget.

Publicerad  2022-03-21 11:22 av  Hannah Häggström
    • Annonser Ukraina

Tidigare har det tagits fram affisch, webbanners, material till sociala medier samt lagts upp bilder i Ikon för att kommunicera insamling till Ukraina. Nu finns det även annonser!

Publicerad  2022-03-11 14:52 av  Anneli Ekström
    • Material under fastan, stilla veckan, påsken och sommaren

Ta del av det gemensamma materialet till din webbplats, och få tips för ditt arbete med sociala medier.

Publicerad  2022-03-01 16:06 av  Anna Yngvesson
    1 2 3 4 5  ... < >