Intranät Stockholms stift

Medarbetarmöte 2015 - avslutad

Stort tack alla ni 900 medarbetare som deltog på mötet! Tillsammans och med dem som inte hade möjlighet att vara med är vi Stockholms stift – en del av den världsvida kyrkan!

På stiftskansliet är vi glada för den  respons vi redan fått. Inom kort skickas en utvärdering till deltagarna, allt för att göra våra stiftsgemensamma möten än mer pricksäkra,  både i form och innehåll.
    Ta chansen att ge dina perspektiv och bidra till vår gemensamma verksamhetsutveckling.

Än en gång tack och väl mött igen! / Pär Åkerström och planeringsgruppen

Dokumentation innehåll Medarbetarmöte 2015

Deltagare och inbjudna möttes på Stockholm Waterfront Center 22 maj 2015. Här kommer inom kort dokumentationen från hela dagen.

Innehållet

Läs  Biskop Eva Brunnes Inledningstal - Hela talet här

Läs hela Manuela Kalskys föredrag - Läs hela föredraget här

Inbjudan - PDF

Programmet - I sin helhet

Medverkande - Presentationer och bilder här

Föreläsningar, seminarier, workshop - Läs om dem här

Reflektion och förberedelse - Teamen kunde förbereda sig på hemmaplan inför dagen. Till exempel genom att tillsammans ta del av Kyrkornas världsråds dokument och reflektera kring dess betydelse i det lokala sammanhanget.
    Ladda ner dokumentet här
    Här finns handledningen till materialet

Filer för nedladdning
    knet\asaekstr, Haninge pastorat