Malmö pastorat

Nätverk

Foto: Clint Adair/Unsplash

Här får du en beskrivning över de nätverk som tillhandahålls i Malmö pastorat samt länkar till beställning.

Nätverksförbindelse

Vi tillhandahåller nätverksaccess till Kyrknätet via Telia DataNet.
    Hastigheten för ert lokala nätverk beräknas enligt en modell av antal enheter och användare som är anslutna.

Trådbundet

Vi tillhandahåller kabeldragning, switch samt låsbart skåp (eller nyttjar låsbart utrymme) för anslutning. Med en hanterad dator, som är med i domänen, kan du ansluta till nätverket.

Trådlöst

Vi tillhandahåller trådlösa accesspunkter för anslutning.
    Med en hanterad dator, som är med i domänen, kan du ansluta till det trådlösa nätverket "Svenska kyrkan".

Gästnätverk

​Gäster hänvisas till vårt gästnätverk. De ansluter enkelt till "Svenska kyrkan Gäst" och följer instruktionerna för att skapa ett konto.

VPN

Vi tillhandahåller anslutning via VPN för de tjänster som kräver det. Med VPN är det möjligt att komma åt nätverket från en annan plats, exempelvis hemifrån.

Beställ
    Beställ kablage (Freshservice - ärendesystem)
    Beställ VPN (Freshservice - ärendesystem)

Peter Åsvik, Malmö pastorat