Arbetsgivarorganisationen

Ducatus medlemstidning

Medlemstidningen Ducatus erbjuder fördjupande läsning i aktuella arbetsgivar- och arbetsmiljöfrågor, som ett komplement till den snabbare nyhetsförmedlingen på webb och i nyhetsbrev.

Ett fräscht utseende med olika vinjetter underlättar för er läsare att hitta det ni finner intressant.

Vilka får idag tidningen till arbetet?

Från och med 2021 ingår Ducatus fullt ut i medlemsavgiften. Tidningen vänder sig till arbetsgivare och chefer inom Svenska kyrkan. Kyrkoherdar, ordförande och alla med någon form av chefsansvar (enligt BKSK) får automatiskt ett eget exemplar till arbetsplatsen men tidningen vänder sig till den breda gruppen arbetsgivarföreträdare.​

Är du exempelvis kyrkorådsledamot och vill få ett eget exemplar, kanske till din hemadress?  Fyll i denna blankett så ordnar vi det. ​​

Jubileumsskrift och Ducatuspraktikor

75 år i Svenska kyrkans tjänst - jubileumsskrift

Välkommen med på en kortfattad historisk resa från centralstationen i Hallsberg till en modern arbetsgivarorganisation.
    GDPR och begravningsverksamheten - ducatuspraktika
    Innehåller information och dokument för arbetet med anpassningen till GDPR. Ett stöd för huvudmännen. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Krishantering utifrån ett arbetsgivarperspektiv - ducatuspraktika
    Utifrån Arbetsmiljöverkets föreskrift Första hjälpen och krisstöd ger praktikan konkreta råd för hur arbetet kan se ut före, under och efter en kris. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Om brandskyddsarbete - ducatuspraktika
    Belyser hur brandskyddsarbete kan struktureras. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Om förändringsledning - ducatuspraktika
    Förändringsledning utgör en del av ditt uppdrag som chef och ledare. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Om organisationer och struktur - ducatuspraktika
    Ger er arbetsgivare en praktisk vägledning i hur ni kan reflektera över organisationsstrukturen i ert sammanhang. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Om sexuella trakasserier - ducatuspraktika
    Praktikan reder ut olika begrepp, ger förslag på arbetsgång och konkreta åtgärder samt inspirerar genom förslag på fördjupning. Finns att ladda ner kostnadsfritt.
    Om säkring av gravvårdar - ducatuspraktika
    Praktikan ger råd och tips på hur arbetet med i synnerhet gravvårdar bör gå till. Finns att ladda ner kostnadsfritt.

Snabblänkar

Skapad:2020-01-30 16:22:00