Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Härnösands stift

  Personalsjälavård

  Foto: Maria Eddebo Persson

  Personal och förtroendevalda har möjlighet till enskild själavård via Härnösands stift. Den enskilde tar själv kontakt med någon av stiftsadjunkterna för själavård.

  Själavårdssamtal kan innefatta livets alla dimensioner, den egna livssituationen, livsväg och tro. Förbön och bikt kan också ha sin plats för den som önskar.

  Det kan vara något enstaka samtal, kortare eller längre serier av samtal, nära eller längre tid emellan, allt utifrån behov och önskemål.

  Samtalen sker i huvudsak i våra samtalsrum, som ligger i nära anslutning till stiftskansliet i Härnösand, men kan efter samråd ibland förläggas på annan ort i stiftet.

  Till vår hjälp finns även ett själavårdsnätverk av ett antal kompetenta själavårdare på olika geografiska platser inom Härnösands stift, vilka vi kan länka vidare till. Det går även bra att ta kontakt direkt med dessa själavårdare själv. Se kontaktuppgifter till höger. 
  Alla samtal omfattas av tystnadsplikten.

  Boka tid för enskild själavård i Östersund

  Birgitta Nordin, stiftsadjunkt för själavård, finns i Östersund vissa dagar under våren 2018 för att kunna ta emot i enskild själavård.

  För bokning av samtal och mer information ta direktkontakt med  Birgitta Nordin. tel: 0611-254 16

  De bokningsbara datumen är:

  • Ti 13 februari
  • On 14 februari
  • Ti 27 mars
  • On 28 mars
  • Ti 8 maj
  • On 9 maj  
  Redaktör och innehållsansvarig
  Maria Eddebo Persson, Stiftskansliet
  Uppdaterad
  2018-02-26 12:07
  X
  Dokumentid: 46294- Webid: 29147 - Unitid: 11