Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Luleå stift

  Barn och familj

  Som stiftspedagog för stiftets barn- och familjearbete har jag som uppdrag att stödja och främja arbetet inom barn/familj och skolkontakter i Luleå stifts församlingar.

  Detta innebär att i samverkan med församlingar verka för en utveckling av det arbetet genom utbildningsinsatser, nätverksarbete, fortbildningar, projekt och liknande.

  I samverkan med barn- och ungdomsteamet i Luleå stift vill jag bidra till inspiration och utveckling av arbetet 0-18 år i våra församlingar.

  Detta innebär bland annat:
  • gudstjänstutveckling kring barn och gudstjänst
  • stärka det diakonala arbetet bland barn och familj
  • inspirera till en ökad kunskap om FN:s barnkonvention om barns rättigheter och om barnperspektiv i beslutsfattande i Svenska kyrkan.
  • stärka skolarbetet på alla nivåer

  I mitt arbete ser jag församlingarnas anställda, ideella och förtroendevalda som mina medarbetare. Kanske ni vill belysa ett speciellt tema som är aktuellt för just er? Det kan uppstå situationer i er församling och i ert närområde när det gäller barn- och familj som ni skulle vilja utveckla, dyka djupare i eller förändra. Kontakta mig gärna och berätta hur det är hos er. Jag kommer gärna på besök.

  Väl mött!
  Maria Berglund,
  stiftspedagog för barn och familj, Luleå stift

  Redaktör
  849676d9-5f36-4faa-8c8a-29f0a9567fd9,
  Innehållsansvarig
  Maria Berglund, Luleå stift
  Uppdaterad
  2019-03-25
  X
  Dokumentid: 38546- Webid: 21094 - Unitid: 12