Svenska kyrkans internationella arbete

Vårt uppdrag - nyhetsbrev och inspiration

Nyhetsbrevet Vårt uppdrag är ett elektroniskt nyhetsbrev som går till ombud, engagerade, anställda och förtroendevalda. Vårt uppdrag handlar om den internationella verksamheten och innehåller tips, exempel, fakta och inspiration.

Bildcollage

Bildcollage Foto: Magnus Aronson/Paul Jeffrey/LWF Kambodja/Ewa Almqvist

För att få nyhetsbrevet behöver din e-postadress vara registrerad i organisationsregistret. I varje församling finns det någon som ansvarar för registreringen - vänd till till honom eller henne för att få hjälp. Det är vitkigt att du som engagerad i det internationella arbetet också får tillgång till våra utskick.

Från tidning till e-post

Tidigare var Vårt uppdrag en tryckt tidning som skickades ut med vanlig post. Några av anlednignarna till varför vi har övergått från tidning till e-post är att

E-post är billigare och mer miljövänligt än tryckt material
E-post är snabbt och underlättar när vi ska nå ut med aktuell information, till exempel när det inträffat en katastrof i världen.

Det är också en del av Svenska kyrkan övergripande strategi att använda elektronisk kommuniaktion i större utsträckning.

Hur blir det för den som inte har e-postadress?

Två gånger per termin skickar vi ett brev per post. Där sammanfattar vi det allra viktigast som har hänt eller kommer att hända inom den internationella verksamheten. Vi vill verkligen dock uppmana alla som kan att använda e-post för att få den mest aktuella informationen.

khus\svkshb,
2017-10-24 15:48