Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Aktuellt

  Informationstillfälle inför Kornets lansering - gör dina personliga inställningar

  [2022-09-29 14:00]

  Den sjätte oktober är tredje informationstillfället i serien inför Kornets lansering. Klockan 12-12:30 fokuserar vi på att visa hur du tar del av det som är relevant i just dina uppdrag bland den samlade inomkyrkliga informationen.

  Kornet lanseras den 18 oktober och är den del av Svenska kyrkans intranätslösning som innehåller inomkyrklig information. Inomkyrklig information är sådant som är relevant oavsett vilket pastorat eller församling du är verksam i. Oftast är dessutom informationen relevant över stiftsgränserna. 

  Informationstillfälle om att personalisera Kornet för just dig

  Trots att informationenpå Kornet är generell nog att vara relevant brett så kommer du kunna välja vilka ämnen som ska prioriteras för just dig, när du är inloggad på Kornet. Allt du behöver göra är några inställningar. Du får till och med frågan första gången du loggar in. 

  Inställningarna du gör första gången på Kornet kallas onboarding. Dessa går sedan att justera när helst du behöver. Informationstillfället den sjätte oktober fokuserar på onboarding och inställningar för att personalisera just din upplevelse av Kornet.

  Hitta länken för att ansluta och lär dig mer om samtliga utbildningstillfällen i serien. ​

  Tidigare informationstillfällen finns inspelade 

  Det första handlade om innehållet med inomkyrklig information och nyheter och om att Kornet byggs i Microsoft 365. Just detta bidrar till att Svenska kyrkan kan följa nya säkerhetslagar i och med att det blir nödvändigt att logga in. Inloggningen gör i sin tur att det går att personalisera intranätet, så att det som är viktigast för dig i din roll lyfts först i just dina flöden. Vi tittade också på olika sätt att nå Kornet. 

  Det andra tillfället hade fokus på din startsida, Kornets struktur och hur du söker för bästa möjliga resultat i Microsoft 365.

  Titta på inspelningarnafrån tidigare delar i informationsserien inför att Kornet lanseras

  Redaktör och innehållsansvarig
  Redaktionen , Aktuellt
  Skapad
  2022-09-29
  X
  Dokumentid: 1591873- Webid: 27325 - Unitid: 2147483460