Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Aktuellt

  Webbinarium om att hantera filer den 12 september

  [2022-08-25 10:00]

  Den 12 september, klockan 12 - 13, har du möjlighet att ansluta till det första av höstens tre lunchwebbinarium för att lära dig mer om Microsoft 365. Först ut får du lära dig att hantera filer.

  Välkommen till en digital utbildning, ett lunchwebbinarium om att hantera filer på smarta sätt. Koppla upp dig och sitt där det passar dig att delta, så länge du har internetuppkoppling och tillgång till ljud. Du kommer inte behöva använda någon mikrofon eller kamera men har möjlighet att skriva frågor i chatten. 

  Webbinariet hålls live den 12 september mellan klockan 12 - 13. Innehållet spelas in och kommer att klippas ner i kortare sekvenser som sedan blir tillgängliga på intranätet. 

  Filhantering

  Utbildningstillfället fokuserar på grunderna i filhantering. Det innehåller information kring att lagra filer i molnet, har en kort genomgång av skillnaden mellan filer som ska finnas tillgängliga i hela organisationen, som vi samarbetar i, i en specifik gruppkonstellation eller våra egna filer. Fokus ligger på att hantera filer i OneDrive och utbildningen inkluderar både vinster med OneDrive, hur du flyttar in i lösningen, att arbeta i OneDrive både själv men även kring att dela och samarbeta i en fil.

  Under utbildningen får du lära dig om vissa säkerhetsaspekter, till exempel informationsklassning av dokument och filer. 

  OneDrive ser lika dant ut när du använder en dator eller går in via fjärrskrivbordet. Detta kommer vara fokus under utbildningen men vissa hänvisningar till OneDrive i mobil, surfplatta och via en webbläsare på office.com ingår. Det som ingår i utbildningen är fullt möjligt att göra från alla ingångar men vissa funktioner ser lite annorlunda ut. 

  Anslut till lunchwebbinariet om filhantering i OneDrive
  den 12 september klockan 12-13

  Tips: Boka in webbinariet redan nu, lägg in en länk till denna nyhet i din kalender så kan du hitta informationen och anslutningslänken när du behöver den, den tolfte september.

  Planera in ytterligare lunchwebbinarier om Microsoft 365 under hösten.

  Redaktör
  Redaktionen , Aktuellt
  Innehållsansvarig
  Magnus Edin, Aktuellt
  Skapad
  2022-08-25
  X
  Dokumentid: 1589735- Webid: 27325 - Unitid: 2147483460