Din sökning gav 0 träffar

  Ett fel uppstod.
  Dölj bild

  Digital arbetsplats

  Boka in webbinarierna för stöd att använda Microsoft 365 redan nu

  [2022-07-06 16:48]

  Under hösten finns möjlighet att komma ikapp och lära dig mer om hur du använder Microsoft 365 för att det ska underlätta din arbetsvardag. Stödet kommer bland annat genom tre digitala föreläsningar, webbinarier.

  Samtliga tre webbinarier hålls mellan 12 och 13. Du kan koppla upp dig och sitta där det passar dig att delta, så länge du har internetuppkoppling och tillgång till ljud. Du kommer inte behöva använda någon mikrofon eller kamera. Länken till respektive webbinarium kommer senare, håll utkik här på intranätet. 

  Hantera filer, måndagen den 12 september

  Måndagen den 12 september klockan 12-13 är du välkommen att ansluta till en utbildning om att hantera filer. ​Utbildningen planeras innehålla information om vad det egentligen innebär att något lagras i molnet, säker hantering av information med informationsklassning, olika typer av filer som bör sparas i det organisatoriska teamet, andra team eller din personliga OneDrive. Du får även tips på hur du flyttar in filer du redan har på H: till OneDrive och hur du smartast samarbetar i filer med andra.

  Läs intranätsnyheten och hitta länken att ansluta till webbinariet med den 12 september

  Mobilanvändning med fokus på Teams, ​torsdagen 29 september

  Torsdagen den 29 september, klockan 12--13 är det dags för webbinariet med fokus på smarta sätt att använda mobilen. Du får tips på appar, inställningar och arbetssätt som kan förenkla arbetet för dig som har mobilen eller surfplatta som ditt huvudsakliga digitala arbetsverktyg. Webbinariet innehåller också tips för hur du på smidiga sätt kan komplettera din dator eller fjärrskrivbordet med din mobil. 

  Läs intranätsnyheten och hitta länken för att ansluta till webbinariet om mobilanvändning med fokus på Teams, torsdagen 29 september

  Yammer Svenska kyrkans plattform för nätverkande, tisdagen 25 oktober

  Tisdagen den 25 oktober, klockan 12-13 är det dags för den tredje och höstens avslutande webbinarie i serien med tips, tricks och utbildning för att använda Microsoft 365. Den digitala föreläsningen fokuserar på verktyget Yammer som främst används i nätverkande syfte. Här kan du dela med dig och ta del av andras tankar och delade filer utan att vara ansluten till specifika team. Du får bland annat lära dig om vad det innebär att ansvara för ett yammernätverk, hur du ställer in så du får aviseringar på ett sätt som passar dig och hur Yammer hänger ihop med Kornet, den inomkyrkliga informationsdelen i den nya intranätslösningen. 

  Redaktör och innehållsansvarig
  Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
  Ansvarig för intranätet Digital arbetsplats
  Ulrika Ekberg, Kommunikationsavdelningen
  Skapad
  2022-09-21
  X
  Dokumentid: 1588794- Webid: 1395741 - Unitid: 2147483042